BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Søger du nye udfordringer, og har du interesse for logistik og forsyningstjeneste? Så er jobbet som forsyningshjælper ved Batteri Dinesen noget for dig.
Om os
Vi er en del af 2. Kapacitetsafdeling og forestår Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse på vegne af Danske Artilleriregiment, hvor vi årligt uddanner to delinger af op til 50 soldater ad gangen. Vi forestår desuden konstabelgrunduddannelsen, som udgør en tredje deling.
Derudover har batteriet ansvaret for to gange årligt at forestå modul 1 af ”Tjenestegrensuddannelse for befalingsmænd ved Artilleriet”.
Batteriet er kendetegnet ved, at vi behandler hinanden med ordentlighed og respekt, hvor der er plads til åben dialog, samt en fri og uformel omgangstone.
Du kan finde supplerende oplysninger om 2. Kapacitetsafdeling på vores team-site på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.
Om stillingen
Som forsyningshjælper vil dine primære arbejdsopgaver være at bidrage til den interne logistik og daglige materielopgaver, herunder:
- modtage, registrere, bytte og udlevere udrustning og materiel
- ind- og udlevering af våben, samt kontrol af disse i forbindelse med daglig tjenestes ophør
- udlån, registrering og kontrol af materiel
- bestille og afhente ammunition i forbindelse med daglig uddannelse
- mønstring og optælling af MAT, herunder MAT udlevering til underenheder eller enkeltpersoner
I hverdagen har du omgang med våben, ammunition og sensitivt materiel, hvorfor det er vigtigt at, du er i besiddelse af en høj grad af ordentlighed og ansvarsfølelse.
Du vil komme til at arbejde med Forsvarets digitale materielregnskab (SAP) og Microsoft Office-pakken, som anvendes til styring af materielbeholdningen samt i den daglige, ugentlige og månedlig kontrolvirksomhed.
Du vil i dagligdagen være forsyningsbefalingsmandens stedfortræder.
Som udgangspunkt gennemføres tjenesten inden for daglig tjenestetid. Der vil dog være perioder, hvor udvidet daglig tjeneste, skydeperioder eller øvelsesaktivitet kan forekomme. Der er gode muligheder for personlig og faglig kompetenceudvikling, således du bliver bredt anvendelig på højere niveau inden for forsynings- og logistiktjenesten.
Om dig
Du er korporal, konstabel eller overkonstabel. Hvis du er konstabel eller overkonstabel skal du være indstillet på at indgå en uddannelsesaftale med henblik på at blive udnævnt korporal.
Som forsyningshjælper skal du have en professionel indstilling til dit virke, og du sætter en stor ære i, at det du laver, og de produkter du leverer, er af topkvalitet. Du kan arbejde selvstændigt og fokuseret, samtidig med, at du har gode samarbejdsevner og fokuserer på at understøtte den daglige drift bedst muligt.
Ansvarlighed og kvalitet er vigtige værdier i Forsvaret. Vi forventer derfor, at du vil arbejde på at tage ansvar for, og være med til at præge de opgaver, du bliver stillet overfor.
Det er en fordel, at du tidligere har arbejdet med forsyningstjenesten og myndighedsbeholdning på underafdelingsniveau, men der vil også være mulighed for at erhverve sig de nødvendige kompetencer.
Følgende faglige kompetencer er en fordel, men ikke et krav:
- Et solidt kendskab til Office pakken. Især Word og Excel.
- DeMars 904 Myndighedsbeholdning.
- DeMars 965 Rekvirent PM-modul
- FARGO 1.3 uddannelse.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en korporalstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.
Stillingen kan besættes af en i konstabelgruppen med et godt udviklingspotentiale.
Hvis du ikke opfylder uddannelseskravet, kan du ansættes på en uddannelsesaftale, hvor du forpligter dig til at gennemføre den relevante uddannelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau. Udnævnelse til korporal kan finde sted, når uddannelseskrav og Forsvarets fysiske basiskrav er opfyldt, samt når du har en godkendt helbreds- og tandlægevurdering og honorer de almene krav for udnævnelse.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Ansøgningsfrist er 29. september 2024 og samtaler forventes afholdt løbende.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte batterichef kaptajn Christian R. Nissen-Petersen på telefon 3057 8344 eller via e-mail: DAR-2A-500A@MIL.DK
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent oversergent Christian Terp ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-CTN@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfrist er 29. september 2024 og samtaler forventes afholdt løbende.
Stillingen er til besættelse pr. 1. november 2024 eller snarest herefter.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Danske Artilleriregiment (DAR)
DAR blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt Hærens øvrige enheder.
Ildstøtteafdelingen bidrager til Forsvarets styrkeudvikling inden for ildstøtte og luftværn. Ildstøtteafdelingen støtter desuden Tjenestegrensinspektøren i dennes kontrol- og inspektionsaktiviteter.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA er på vej til at modtage moderne artilleripjecer og har moderne morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt flere køretøjstyper.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse samt regimentets konstabelgrunduddannelse. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af Hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed. Ydermere hidrører Hærens Simulationscenter under 2KAP.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en regimentsstab, der støtter chefen og regimentets enheder indenfor bl.a. en række administrative- og forvaltningsfunktioner.
Om Oksbøl Garnison
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune, der huser Danske Artilleriregiment (Oksbøl), Efterretningsregimentet og Hærens Sergentskole (Varde) og Hjemmeværnsskolen (Nymindegab). Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.
Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.flyttilvarde.dk .I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, tilflytter@esbjergkommune.dk, 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, nste@varde.dk, 3034 4625.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Varde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Oksbøl Kaserne, Grærup Havvej , 6840 Oksbøl
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 29-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6114698