BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Besidder du gode militære færdigheder, ønsket om ansvar og udfordringer og har du et ønske om at være rollemodel for fremtidens soldater og gruppeførere?
Om os
Batteri Dinesen indgår i 2. Kapacitetsafdeling og består af Batteritrop, Kommandodeling, to HRU delinger, samt en konstabelgrunduddannelsesdeling, fordelt på tre indkaldelser.
Batteriets opgaver er at gennemføre Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) samt regimentets konstabelgrunduddannelse (KSGRU). HRU gennemføres to gange årligt og KSGRU én gang årligt. Dertil, har batteriet den væsentlige opgave at hverve egnede soldater til 1. Artilleriafdeling og Hæren.
Foruden at uddanne konstabelelever, har batteriet også ansvaret for at videreudvikle de sergenter, der forretter tjeneste ved batteriet. Dette kan kun lade sig gøre, når batteriets erfarne befalingsmandskadre fremstår som rollemodeller gennem deres fremtræden, professionalisme og gode mandskabsbehandling.
Ånden og tonen i batteriet er kendetegnet ved, at vi behandler hinanden med ordentlighed og respekt, hvor der også er plads til åben dialog og omgangstonen er fri og uformel.
Om stillingen
Som NK/DEL vil dine opgaver være at samarbejde med delingsføreren om uddannelsens gennemførelse, varetagelse af materiel og den logistiske tjeneste ved delingen og i delingsførerens fravær, træde i dennes sted.
I samarbejde med delingsføreren udvikle konstabeleleverne og sergenterne til gode enkeltkæmpere og gruppeførere, samt medvirke til at skabe grundlaget for hvervning til 1 AA og Hæren.
Som den erfarne befalingsmand i delingen er der et ansvar for at vejlede og sparre med delingens yngre befalingsmænd bistået af Batteribefalingsmanden og Uddannelsesbefalingsmanden, med henblik på at videreudvikle dem som førere, ledere og instruktører.
Du skal forvente at fungere som faglærer og instruktør i forbindelse med delingens uddannelse. Her vil du have ansvaret for planlægning, tilrettelæggelse, gennemførsel og kontrol af uddannelse, dette også gældende for skydebane- og feltdage.
Vi kan tilbyde dig et job med mange facetter og mulighed for faglig og personlig udvikling med en god work-life balance. Gode muligheder for efter/ videreuddannelse og kompetenceudvikling, der er tilpasset netop din baggrund.
Om dig
Du er uddannet oversergent eller erfaren sergent, der er vurderet egnet til udnævnelse til oversergent, og derved kunne ansættes på udviklingskontrakt.
Du sætter pris på at arbejde i en enhed, hvor fagligheden er i højsædet, og du sætter selv en ære i at honorere soldaterhåndværket. Du kan se dig selv i batteriets kærneværdier - ærlighed, loyalitet og professionalisme.
Herudover har du et ønske om at fremstå som rollemodel for både undergivent personel, samt kollegaer og går gerne forrest, når det er nødvendigt eller svært. For dig er kontrol en naturlig del af virket som befalingsmand, for du ved, at gennem kontrollen, kerer du dig om delingens mandskab og er med til at sikre, at delingen kan kæmpe og vinde.
Du er omstillingsparat og kan træffe velovervejede beslutninger med kort varsel. Du har overblikket der skal til at holde delingens materiel og logistiske situation og støtte delingsføreren i dennes virke.
Du kan støtte og bidrage til uddannelsen og udviklingen af såvel konstabelelever som gruppeførere både ved taktiske og uddannelsesmæssige opgaver.
Du holder dig i god fysisk form og holder selvstændigt dine kundskaber som soldat og fører ved lige.
Det er ønskeligt at du har en god forståelse for infanterivirket, samt er uddannet på TMG M2HB, QCB og LMG M60E56.
Ansættelsesvilkår
Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.
Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.
Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.
Dit faste tjenestested vil være Oksbøl Kaserne.
Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.
KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Batteri Dinesen, kaptajn Martin Struve på telefon 25 66 79 67 eller på mail DAR-2A-500A@MIL.DK.
Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Susan Hadberg ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail FPS-SHA@MIL.DK.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.
Ansøgningsfristen er den 17. september 2023 og samtaler bliver gennemført efter ansøgningsfristen. Startdato hurtigst efter ansøgningsfristen, dog senest den 1. november 2023.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.
FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
Om Danske Artilleriregiment (DAR)
DAR blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt hærens øvrige enheder.
Ildstøtteafdelingen bidrager til Forsvarets styrkeudvikling inden for ildstøtte og luftværn. Ildstøtteafdelingen støtter desuden Tjenestegrensinspektøren i dennes kontrol- og inspektionsaktiviteter.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA er på vej til at modtage moderne artilleripjecer og har moderne morterer, nyt digitalt ildledelsessystem samt flere køretøjstyper.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse samt regimentets konstabelgrunduddannelse. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af Hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed. Ydermere hidrører Hærens Simulationscenter under 2KAP.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling er ansvarlig for områderne Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra den mindste til den største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet de kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en regimentsstab, der støtter chefen og regimentets enheder indenfor bl.a. en række administrative og forvaltningsfunktioner.
Om Oksbøl Garnison
Oksbøl kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen. Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune, der huser Danske Artilleriregiment (Oksbøl), Efterretningsregimentet og Hærens Sergentskole (Varde) og Hjemmeværnsskolen (Nymindegab). Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.
Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontant til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.flyttilvarde.dk .I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, tilflytter@esbjergkommune.dk, 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, nste@varde.dk, 3034 4625.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Varde Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Oksbøl Kaserne, Grærup Havvej 2, 6840 Oksbøl
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 17-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185058&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892158