Souschef søges til spændende stilling med fokus på grøn og innovativ madlavning i Forsvarets Kantiner

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Hvis du er stolt og er entusiastisk omkring dit fag, er innovativ og trives med at udvikle dine kollegaer med de lækreste retter lige fra det traditionelle til de mere nytænkende retter hvor økologi og det grønne er i fokus så er det måske dig vi søger til denne spændende stilling.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.


Om stillingen

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner og får din daglige gang på Oksbøl Kaserne.
Oksbøl Kaserne huser Danske Artilleri Regiment og uddanner værnepligtige, hvilket betyder der serveres ca. 600 måltider hver dag. Derudover råder Oksbøl Kaserne over et af Europas bedste skydeterræner, og derfor afholdes en del øvelser for andre nationer i området, hvilket giver op til 300-400 ekstra spisende i visse perioder.


Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med attraktive arbejdstider mandag til fredag i tidsrummet 06.00-15.00. Aften og weekendarbejde vil forekomme.

Du bliver en del af en medarbejderstab på 14, som fordeler sig på både faglærte og tillærte medarbejdere.

Du bliver en del af Forsvarets Kantiner, som sammen skal være med til at sikre, at de daglige opgaver løses og med høj kvalitet.
Som souschef er du køkkenchefens højre hånd i den daglige opgaveløsning. Din primære gang vil være i køkkenet, men du er samtidig ansvarlig for at støtte og hjælpe køkkenchefen med administrative opgaver. Du ved hvad det vil sige at være en del af et team, hvor din opgave er at bidrage til en god drift, udvikling og et godt arbejdsmiljø. Du motiveres af at lave mad med gode friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet og drive centerets kantine sammen med teamet. Der er fuld fart på i køkkenet, men vi glemmer ikke at have det sjovt sammen. Størstedelen af de gæster kantinen servicerer er værnepligtige. Maden spiller en helt central rolle i de værnepligtiges hverdag. Vi sætter altid vores gæster først og forsøger, at forstå deres ønsker og behov.

Du ved hvad det vil sige at være en del af et team, hvor din opgave er at bidrage til en god drift, udvikling og et godt arbejdsmiljø. Du er inspireret af at skabe kulinariske oplevelser ved at bruge friske og velsmagende ingredienser, hvori smagens finesse og høj kvalitet er essentielt, samt at være en del af kantineholdet.
Samarbejde er vigtigt for os og vi lægger ligeledes stor vægt på et godt arbejdsmiljø. Det skal være rart at komme på arbejde hver dag, så vores arbejdsglæde smitter af på vores gæster i kantinen.
Vi kan derfor tilbyde dig et spændende og alsidigt job, hvor dagene ikke er ens, fleksible arbejdstider og et godt teamorienteret fællesskab.


Om dig

Du er uddannet kok eller har anden kostfaglig relevant baggrund.

Derudover ser vi meget gerne, at du:

- Har erfaringer fra en lignende stilling.
- Har et bankende hjerte for ledelse og kundekontakt
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Lærer fra dig og er tålmodig i processen.
- Har vilje til at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter der gør gæsterne glade.
- Du påtager dig ansvar uden besvær, og du besidder et markant potentiale for udvikling, som vi forventer at observere i praksis.



Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte køkkenchef Joakim Kjeller Petersen på telefon 3045 4661.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på tlf. 7281 9521

Ansøgningsfristen er den 5. september 2024. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.


OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Oksbøllejren, Grærup Havvej , 6840 Oksbøl

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6100620

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet