Våbenmekaniker til 4. Luftværnsbatteri ved 2. Kapacitetsafdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du hænderne rigtigt skruet på, og kunne du tænke dig at arbejde med Forsvarets nyeste materiel?

Om os

Luftværnsbatteriet består på nuværende tidspunkt af et projektteam.

Teamet består pt. af en batterichef og en motormekaniker, som i dagligdagen bistår sagsbehandlere fra DAR Ildstøtteafdeling (IL-STAFD) samt Udviklings- og Planlægningsstaben og Forsvarsministeriets materiel- og indkøbsstyrelse (FMI) i relation til anskaffelsen af Hærens kommende luftværn.

Parallelt hermed, gennemføres der uddannelse og kompetenceudvikling af batteriets medarbejdere i ind- og udland, primært inden for luftværnsspecifikke områder. I løbet af 2024 er det ambitionen at ansætte yderligere personel i batteriet, tilpasset udviklingen i projektet.

Vores omgangstone er professionel, fri og kammeratlig, og vi tilstræber et sundt miljø med mulighed for sparring, erfaringsudveksling og individuel kompetenceudvikling.

Luftværnsbatteriet er en del af 2. Kapacitetsafdeling (2KAP), som du kan finde supplerende oplysninger om på vores team-site på FIIN eller på www.danskeartilleriregiment.dk.


Om stillingen

Det specifikke luftværnsmateriel, herunder køretøjer og våbensystemer er grundet igangværende anskaffelsesproces endnu ikke helt bestemt.

På nuværende tidspunkt er det besluttet, at anvende Rheinmetalls SKYRANGER tårn som grundelementet i opbygningen af luftværns pjecen (Firing Unit). Vi forventer dog at der i 1. kvartal 2024 underskrives flere kontrakter og, at vi vil modtage det nye luftværns-system inden for et par år, hvorfor du vil være med helt fra starten af.

Din primære opgave vil være at bidrage til vedligeholdelsestjenesten for batteriets materiel. Specifikt vil dine arbejdsopgaver være eftersyn, diagnosticering og reparation af håndvåben, intendantur materiel og våbensystemer på luftværnsbatteriets pansrede køretøjer.

If. med oplæring og uddannelse, vil du indledningsvis være tilknyttet vedligeholdelseselementet (VED-LELM) ved 2KAP. Senere, når du har opbygget de fagligt nødvendige kompetencer, samtidig med at batteriet gør klar til at modtage materiel, vil du overgå til batteriet for fremadrettet tjeneste der. I dagligdagen vil du sammen med resten af VEDLELM udføre faglige eftersyn, små reparationer samt hjælpe DAR brugere med deres materiel.


Om dig

Du er konstabel, overkonstabel eller overkonstabel af 1. grad og har en faglig uddannelse med svendebrev som våbenmekaniker, finmekaniker, værktøjsmager, industritekniker, kleinsmed eller smed på niveau 4 i kvalifikationsrammen for livslang læring.

Som våbenmekaniker i forbindelse med oplæring og uddannelse, senere ved LVBT, skal du kunne samarbejde på et højt niveau sammen med dine kommende kollegaer, men du skal også have selvtillid nok til at fremkomme med dine egne synspunkter når der opstår problemstillinger.

Du har en professionel indstilling til vedligeholdelsestjenesten, gerne med kendskab på underafdeling niveau, men dette er ikke et krav.

Vigtigst er at du er en god kammerat og kollega, der vil være med til skabe de sociale og uddannelsesmæssige rammer for et stærkt luftværnsbatteri.

Hvis du, som civil, ønsker en militær karriere, vil det være muligt. Du vil dog først skulle igennem en afprøvning, der består af en fysisk basistest (løb og øvelser), lægeundersøgelse og psykologsamtale inden tilbud om ansættelse i forsvaret.

Dernæst forpligter du dig til at gennemføre Hærens Basisuddannelse (HBU) værnepligt samt Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse (HRU).



Ansættelsesvilkår

Stillingen er en faglært konstabelstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende overenskomstaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hærens Konstabel- og Korporalforening for konstabelgruppen af linjen og reserven, konstabelelever og korporaler af linjen og reserven i Hæren.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært basisløn og tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Oksbøl.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Batterichef Per K. Atzen på telefon 30 44 11 60 eller på mail DAR-2A-400A@MIL.DK

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent chefsergent Karsten Lund ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail FPS-KLU@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 2. april 2024 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er til besættelse 1. juni 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

DANSKE ARTILLERIREGIMENT
Danske Artilleriregiment (DAR) blev oprettet den 1. januar 2019 og er garnisoneret på Oksbøl Kaserne. DAR løser en bred vifte af opgaver til støtte for det øvrige forsvar og særligt Hærens øvrige myndigheder og enheder.
1. Artilleriafdeling (1AA) yder ildstøtte og rådgivning til og med brigadeniveauet. 1AA er i færd med at implementere nye moderne artilleripjecer og har netop tage nye tunge morterer i brug, ligesom der er tilgang af nyt digitalt ildledelsessystem og køretøjer.
2. Kapacitetsafdeling (2KAP) er ansvarlig for gennemførelse af Hærens Basisuddannelse, den efterfølgende Hærens Reaktionsstyrkeuddannelse (HRU) samt konstabelelevuddannelsen. 2KAP har tillige til opgave at udvikle og opstille Hærens fremtidige luftværnsbatteri og er ansvarlig for dele af Hærens tværfaglige områder (Hærens tværgående S7) som fx. håndvåben, uniform og personlig beskyttelse, pansrede mandskabsvogne, pansrede patruljekøretøjer, skydeuddannelse, simulation m.m., samt den relaterede kursusvirksomhed.
3. Sikkerheds- og Ballistikafdeling varetager opgaver som Skydebaneinspektoratet, sikkerhed ved skydning med direkte og indirekte våbensystemer fra mindste til største kaliber, ballistik og tilhørende skydeteori samt kapacitetsudviklingen på ammunition tilknyttet Hærens kinetiske våbensystemer.
Herudover består DAR af en stab og en Tjenestegrensafdeling, der bl.a. bidrager til Forsvarets udviklings- og inspektionsvirksomhed.
Oksbøl Kaserne er placeret i et naturskønt område, tæt på skov og strand og med Danmarks største militære øvelsesplads i tilknytning til kasernen.
Der er placeret tre garnisoner i Varde Kommune. Disse tre garnisoner rummer fire myndigheder (Danske Artilleriregiment på Oksbøl Kaserne, Efterretningsregimentet og Hærens Sergentskole på Varde Kaserne og Hjemmeværnsskolen i Nymindegablejren) med tilsammen ca. 900 militære arbejdspladser. Du har derfor gode muligheder for et varieret tjenesteforløb inden for kommunens grænser.
Vi har et godt samarbejde med Esbjerg og Varde Kommune, som er klar til at støtte dig og din familie, hvis du flytter til området. Med udgangspunkt i dit / jeres behov og ønsker, tilpasser vi støtten i forhold til partners job, skole, bolig med videre.
Esbjerg Kommune har et program for medflyttende partnere med blandt andet sparring på jobsøgning og formidling af CV’er til en lang række virksomheder. Ligeledes formidles kontakt til private udlejere af lejeboliger. Tilflyttere med ansættelse kan skrive sig op på venteliste hos boligforeningerne i Esbjerg Kommune og rykke frem i køen til lejligheder.
Læs mere om, hvad Tilflytterservice kan gøre for dig/jer på www.nyiesbjerg.dk og www.flyttilvarde.dk. I Varde Kommune har partneren fx mulighed for at komme til samtale ved udvalgte private og offentlige virksomheder, og tilflyttere med ansættelse samt pendlere har fortrinsret til lejeboliger.
Du er meget velkommen til at kontakte:
Bosætningskonsulent Esbjerg Kommune Pia Enemark, tilflytter@esbjergkommune.dk, 2047 3206 og Bosætningskonsulent Varde Kommune Nadia Steinicke, nste@varde.dk, 3034 4625

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Oksbøl Kaserne, Grærup Havvej , 6840 Oksbøl

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6008291

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet