Viceskoleleder der vil være med til at udvikle fremtidens skole!

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi er sat i verden for at skabe trivsel og læring, og det er vigtigt, at alle børn er engagerede og motiverede i det som sker, når de er i skole. Det kalder på et dygtigt og engageret personale, der sætter barren højt for alle børn, og som formår at arbejde sammen om opgaven.

Det kalder også på ledelse!  Derfor søger vi en ny viceskoleleder

  • Der kan lede sig selv, som vil lade sig lede – samt at være leder for andre
  • Der er systematisk og struktureret i sin tilgang på det administrative felt
  • Der er relations- og tillidsskabende
  • Der formår at bevare overblikket
  • Der er nærværende og tydelig
  • Der har gode kommunikative evner
  • Der med baggrund i en læreruddannelse har erfaring med ledelse i folkeskolen

Du skal understøtte kerneopgaven på tværs af hele skolen, og du skal stå i spidsen for enten mellemtrinnet eller udskolingen på Blåvandshuk Skole. Du får det daglige ansvar at varetage både faglig og personalemæssig ledelse for den pågældende afdelings fagligt dygtige lærere, som alle brænder for at skabe læring og trivsel. Du bliver en yderst vigtig del af skolens ledelsesteam på i alt syv personer.

Du er fagligt velfunderet, og du skaber gode rammer, som er med til at understøtte og udvikle den pædagogiske udvikling. Som leder, er du tæt på dit personale og bidrager med faglig sparring. Du har til opgave at sikre en veldrevet afdeling, hvor du er tæt på det gode teamsamarbejde og den pædagogiske udvikling.

Blåvandshuk Skole ligger i Oksbøl. Vi er en overbygningsskole med ca. 500 elever og vi har en filialskole i Janderup med ca. 110 elever.  Der er ca. 85 medarbejdere.

Vores skole er et fyrtårn i børnenes liv og i lokalsamfundet. Vi prioriterer det forpligtende fællesskab og tryghed gennem gensidig tillid. Vi har en faglig stolthed og kan se os selv i spejlet, når dagen er forbi. Vi organiserer os med så mange to-voksen timer som muligt for at skabe læringsrum og deltagelsesmuligheder for alle elever.

Læs mere om skolen på Blåvandshuk Skole eller kontakt skoleleder Svend Faurholt på tlf. 2466 4932 eller på mail: svfa@varde.dk

Løn og ansættelse: Forventet tiltrædelse er 1. august 2023. Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. Børne- og straffeattest indhentes ved ansættelse.

Ansøgning sendes senest 12. juni kl. 8.00. Ansøgningen bedes indeholde relevante uddannelsespapirer, udtalelser og kontaktoplysninger på mulige referencekilder.

Ansættelsessamtaler vil finde sted den 14. juni.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Skolevænget 12, 6840 Oksbøl

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://varde.career.emply.com/ad/viceskoleleder-der-vil-vaere-med-til-at-udvikle-fremtidens-skole/lo9jcn/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5839925

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet