Varde fægteklub inviterer indenfor i forbindelse med Danmarks Motionsuge

Foto: Varde Fægteklub.
dato

I anledning af hele Danmarks Motionsuge er der også aktiviteter i Varde kommune! Blandt andet inviterer Varde Fægteklub dig hen i Gymnasiets gymnastiksal for at prøve kræfter med Fægtning, en af verdens hurtigste sportsgrene og en sport med en lang historie. Arrangementet er gratis og åbent for alle.

Hop med på bølgen, når Danmarks Motionsuge ruller over hele landet i uge 41. Måske har du lyst til at komme i gang med at motionere? Eller måske er du nysgerrig efter at stifte bekendtskab med en ny aktivitet eller et nyt fællesskab?

Du er velkommen til at komme alene, eller tage din ven, kollega eller nabo under armen, når Varde Fægteklub slår dørene op.

”Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op og forhåbentlig se mange nye, lokale ansigter hernede. Danmarks Motionsuge er en glimrende anledning til at invitere folk indenfor i det fællesskab, som vi har så meget glæde af i hverdagen. Og vi håber selvfølgelig på, at nogen får lyst til at blive en del af fællesskabet på den lange bane,” siger Troels Riknagel fra Varde Fægteklub.

Du behøver ikke at kende til fægtning eller være i god form for at deltage i arrangementet. Idéen er nemlig, at du helt uforpligtende kan stifte bekendtskab med fægtesporten, og hvem ved, om du også bliver bidt af det.

Vi ses onsdag, d. 11. oktober, i gymnasiets gymnastiksal, Frisvadvej 72 kl. 18:00 Yderligere oplysninger fås hos: Troels Riknagel på 51274749

Find os endvidere på Facebook

Fakta:

• Danmarks Motionsuge byder på tusindvis af idræts- og motionsaktiviteter i uge 41.

• Danmarks Motionsuge byder på arrangementer over hele Danmark.

• Danmarks Motionsuge finder denne gang sted for tredje år i træk.

• Danmarks Motionsuge sker i samarbejde mellem Danmarks Idrætsforbund, DGI, Dansk

Firmaidræt, Dansk Skoleidræt og ISCA (International Sport and Culture Association).

• Det er gratis at deltage i lokale arrangementer, men nogle kræver tilmelding.

• Tjek www.danmarksmotionsuge.dk

Kilde: Varde Fægteklub